Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Noticia d’última hora!!! I confirmada!!!

Aquest divendres a la tarda, des de les 16:00, us podreu trobar a la Grossa per Vilanova i la Geltrú. I és que ha triat els detallistes de SOM LA GROSSA per a que l’acompanyin en aquesta visita per Vilanova i la Geltrú.

Arribarà en un vaixell al port de Vilanova, ben acompanyada pels amics de la Confraria de Pescadors. Tots plegats intentaran triar la xarxa més adient per poder PESCAR MOLTS PREMIS aquest sorteig de SANT JORDI. Seran presents a la llotja, on potser la deixen participar a la subhasta amb algun billet.

Cap a les 17:00 farà cap al Mercat de Mar, aquell que dona vida a BAIX-A-MAR on clientes, amics i paradistes intentaran treure-li quin serà el número premiat, ho tindran difícil. Fotos, fotos i més fotos. Segur que tindrà temps per a tothom.

La Rambla de la Pau i després la Rambla Principal, no poden faltar en aquest passeig, el PASSEIG DE LA SORT. Us imagineu que us creueu amb ella i a sobre és ella la que us dona la sort?

I arribarem tots plegats al Mercat del Centre. Allà us estarem esperant amb molta gana. No us ho podeu perdre, la MIMI, del Bar del Mercat, ens tindrà preparat un tast de BULL de TONYINA!!! Aquest plat tan de la ciutat, tant dels pescadors que l’han dut a port, dels paradistes dels mercats, i dels fidels clients que saben on hi han els productes de més qualitat i el millor servei.

US ESPEREM!!!

Desitgem compartir la felicitat dels premis.

Direcció

Avd. Francesc Macià, 59,
Vilanova i la Geltrú 08800, Barcelona 

Contacte

693 71 19 54

938 142 131

Altres enllaços d'interès
Xarxes
Newsletter
Cistella0
Cistella0