Skip to main content

Normativa de joc

PAGAMENT DE PREMIS

El cobrament de premis ve associat al tipus de compra

 • Bitllet ONLINE: Ens has confiat la CUSTÒDIA dels bitllets. T’enviarem un justificant de premi al teu correu i/o al teu movil.
  • Menor a 1.000 € ingressarem el primer dia hàbil després del sorteig el premi en el teu núm. de compte facilitat en el moment del registre (la transacció bancària no és immediata)
  • Premi major a 1.000 € després de rebre el certificat de titularitat de compte bancari, el document d’autorització de gestió de premis en el teu nom i una còpia del dni, ingressarem en el termini màxim de 48h (2 dies hàbils) l’import del premi després d’aplicar el gravamen del 20% d’IRPF, càlcul realitzat automàticament el sistema de Loteria Catalunya. (La transacció bancària no és immediata)

 

 • Bitllet físic: T’encarregaràs el teu de la custòdia i gestió del premi.
  • Premis fins a 120 € es paguen en qualsevol establiment autoritzat per a la venda d’aquesta loteria. De forma opcional també poden pagar els premis fins a 1.000 €. NOSALTRES ELS PAGUEM TOTS.
  • Premis de 120 € fins a 150.000 €, es paguen en CaixaBank (depenent dels horaris establerts  per a aquests temes i de la comprovació en els sistemes per part l’entitat) o en l’Oficina d’Atenció, Informació i Pagament de Premis (Gran Via de les Corts Catalans, 639 – 08010 Barcelona.

 

Caducitat: tots els premis caduquen als 90 dies des de la data del sorteig corresponent.

 

CONDICIONS DE COMPRA

L’article 9 de la Llei 15/1984 de 20 de març estableix que: menors d’edat, persones que presentin símptomes d’embriaguesa o alienació mental té prohibida la pràctica de jocs, l’ús de màquines recreatives amb premi d’atzar i la participació en apostes.

Segons estableix el reglament de Loteria de Catalunya es pot comprar productes en versió online Sempre que el compte bancari especificat en el registre correspongui a una sucursal situada en el territori català.

 

COM COMPRAR

 1. Tria els números, les terminacions o dejalo a l’atzar i añadelo al carro.
 2. Comprova que la teva compra és correcta i selecciona PAGAR ARA.
 3. Identificate amb el teu email i contrasenya si aquestes registrat i si no ho estàs dóna’t d’alta en aquest formulari (enllaç).
 4. Tria una de les opcions compra: online, físic o retirar mostrador.
 5. Tria una forma de pagament i contínua en les posteriors pantalles. (passats 3 dies sense tenir constància del cobrament, la comanda serà anul·lada automàticament)
 6. Molta sort.

 

DESPESES D’ENVIAMENT

Enviaments a Catalunya: 10 € enviament + 15 € segur.

Enviaments a resta Península, Balears o Andorra: 15 €+15 €.

Carrito