Skip to main content

Preguntes freqüents

COM PUC PAGAR LA MEVA COMANDA

  1. Pagament amb targeta: Triant l’opció targeta de crèdit podrà pagar còmodament amb la seva targeta.
  2. Pagament per transferència / Ingrés: Ha de realitzar una transferència o ingrés als nostres números de compte:

BANC SABADELL: ES15 0081 1611 0200 0109 6317

Haurà d’indicar en el concepte el seu número de comanda i el seu nom i cognoms de la següent manera que vam mostrar en l’exemple: 000000452017 Nom Cognom1 Cognom2  i enviar un comprovant al mail:  admin@somlagrossa.cat.

**RECORDI: les transaccions bancàries no són immediates**

  1. El número de compte sol·licitat en el registre és per a complir el tràmit en cas de pagament de premis, mai realitzarem un càrrec en el teu numero de compte bancari.

ON PUC VEURE LA SITUACIÓ DE LA MEVA COMANDA

Una vegada dins del seu compte d’accés restringit, seleccioni l’apartat LA MEVA COMANDA. En l’apareixerà l’estat: CONFIRMAT I PAGAT, PENDENT DE CONFIRMACIÓ I PAGAMENT, EN TRÀMIT, ENVIAT, LLIURAT EN MOSTRADOR, EN CUSTÒDIA, ANUL·LAT.

Les comandes una vegada confirmats i pagats no es poden modificar o anul·lar.

TIPUS DE COMANDES (ENVIAMENT FÍSIC, CUSTÒDIA, I RECOLLIDA EN MOSTRADOR)

  • Enviament Físic: s’acceptessin comandes confirmades i pagades fins a les 24:00 del 12 d’abril per al sorteig de la Grossa de Sant Jordi i les 24:00 del 15 de desembre per a la Grossa de Cap d’Any.

Els envios es realitzen per missatgeria entre dilluns al matí i divendres per la  tarda laborables, si la seva comanda es realitza entre dijous i diumenge l’enviament es realitzarà el primer dia laborable de la següent setmana.

L’empresa de missatgeria fa els seus lliuraments en un termini de 48h des de la recollida en el nostre establiment i no realitza lliuraments en cap de setmana.

  • Custòdia bitllets: s’acceptessin comandes confirmades i pagades fins a les 24:00 del 24 d’abril per al sorteig de la Grossa de Sant Jordi i les 24:00 del 27 de desembre per a la Grossa de Cap d’Any. La custòdia en caixa forta es realitza en establiment amb sistema de seguretat de nivell 5 en sobre precintat.

SEMPRE li enviarem, a més de la factura de compra administrativament obligatòria, un justificant amb el detall dels números comprats (amb número de sèrie inclòs), la quantitat, l’import jugat en cada número.

  • Recollida en mostrador: Pot realitzar, confirmar i pagar la comanda a través d’aquesta web i venir personalment al nostre establiment i retirar els números comprats. Haurà de mostrar DNI i el justificant de compra. No es realitzessin lliuraments a terceres persones.

Carrito