Skip to main content

QUI SOM

Som detallista autoritzat nº 121699 de Loteria de Catalunya, des del 2 de Juny de 1987. Encara que el nostre establiment porta obert des de 9 de Maig del 1972.

Ah!! Que no hem dit d’on som. Perquè SOM … d’on és la Grossa, on està la il·lusió dels premis, on habiten els nervis dels sortejos, on neixen els somnis.

Ah!! Que vols saber d’on som de debò. Perquè estem a Vilanova i la Geltrú, on el Mediterrani banya les tranquil·les i àmplies platges, on els fruits d’aquest mar es fan els reis de la gastronomia, on els carrers s’omplen de llum, on el clima ens fa privilegiats. Portem aquest negoci en família, capitanejats per la Charo  i ajudat per la  Lourdes, la Marta i el David, i molt de tant en tant pots trobar al Tomás.

La nostra ubicació, molt pròxima al Mercat del Centri i a la Rambla Principal, ens fa compartir experiències i vivències amb molta gent, perdó amics.

Els mateixos amb els quals desitgem compartir la felicitat dels premis.

Durant tots aquests anys hem acompanyat a l’entitat de jocs en tots els projectes amb la mateixa ilusió com si fossin propis.

Així des de l’aparició de la Grossa de Cap d’Any i posteriorment la de Sant Jordi i Sant Joan, hem pres la iniciativa d’organitzar i acudir a disparitat d’esdeveniments tant locals com fora de la nostra població. Hem estat en la Fira de Novembre 3 anys seguits, hem estat en la diada de Sant Jordi, hem rebut a la Grossa per a Carnestoltes, hem acollit a la Grossa en el Museu del Ferrocarril, hem estat presents a Barcelona durant la celebració de la Diada de Catalunya l’11 de Setembre a la Via Catalana, on només els millors detallistes van tenir la possibilitat d’estar presents i no parem de pensar en actes i esdeveniments perquè la Grossa se senti com a casa.

En aquesta nova marxa volem continuar oferint aquest tracte tan personal, però ara a través d’aquest nou canal.

Ens esforçarem en atendre’t de la millor de les maneres i sobretot repartir molta, però que molta sort i premis.

Carrito