Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tots els números són iguals? N’hi han millors uns que uns altres? Poden arribar a ser macos els números?

El fet que la raça humana sigui racional i emocional, fa que molts aspectes de la nostra vida tinguin unes característiques molt peculiars. Tenim unes creences comunes i unes altres individuals. Som capaços d’atribuir a objectes del nostre entorn unes qualitats i capacitats sobrenaturals. I pel que fa als números, els donem capacitat de portar sort i de tot el contrari segons qui, on i com ho expressa o interpreta. D’una data de naixement, fent una sèrie de càlculs, obtenim un número amb propietats màgiques.

I de creences n’hi han de tot tipus, i quan ens referim las jocs d’atzar i loteria n’hi han que van més enllà de la numerologia. Aquí unes quantes:

  • Certs punts de venda tenen més sort.
  • Accions com passar els bitllets per la panxa d’una embarassada o per l’esquena d’un geperut.
  • Comprar bitllets en poblacions que han patit algun desastre porta premi segur. Us recordem que aquest estiu a la nostra població vam patir una sèrie d’esclafits que van afectar a bona part de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Després si toca ja us vam avisar.
  • Hi ha números “macos”: els que acaben en set, els capicua, els que corresponen a alguna data assenyalada… N’hi ha que costen de vendre: els que són molt petits o molt grans…
  • El 15, el 13, el 69 (es que aquest número…), acabats en 37, i així fins a l’infinit, són números que en loteria s’esgoten molt ràpid.
  • Repetir la terminació del sorteig anterior, també és una creença en molts dels compradors.

Doncs ara que ja s’apropa el sorteig de la Grossa, us recordem que és el 31 de desemebre i que encara esteu a temps de comprar els vostres bitllets a SOMLAGROSSA.CAT, us convidem a compartir les vostres creences, els vostres números favorits o la terminació amb la que no us podeu quedar sense.

Fins que arribi el dia, us desitgem molta salut i SORT DE LA GROSSA.

Encara no hi ha contingut per mostrar aquí.

Desitgem compartir la felicitat dels premis.

Direcció

Avd. Francesc Macià, 59,
Vilanova i la Geltrú 08800, Barcelona 

Contacte

693 71 19 54

938 142 131

Altres enllaços d'interès
Xarxes
Newsletter
Cistella0
Cistella0