Skip to main content

A SOMLAGROSSA.CAT POTS

COBRAR ELS TEUS PREMIS.

Ara gestionem els premis de TOTS els bitllets. SENSE COMISSIONS i en 48h.

Sense preocupacions, de manera segura i confidencial, i amb el compliment més estricte de la protecció de dades personals.ales.


ENVIA’NS…

Foto / fotocopia DNI propietari billet amb premi.

Foto / fotocopia BILLET PREMIAT (pels dos costats).

Document acreditatiu de titularitat de compte (còpia rebut, còpia cartilla, encapçalament extracte,…).

 


ON ENVIAR-HO

admin@somlagrossa.cat                                    693 711 954


COM HO FEM

Un cop recollida tota la informació, validarem en el nostre terminal autoritzat de Loteria de Catalunya

T’enviarem pel mitjà triat el justificant del terminal autoritzat on es detalla el prel premi.

Realitzarem la transferencia bancariai t’enviarem el justificant.

*En compliment de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i  garantia dels drets digitals informem que la informació i dades bancaria o documents acreditatius facilitades seran utilitzades únicament per al servei de gestió de premis i es guardaran fins a la finalització del termini vàlid de pagament de premis, 3 mesos després del sorteig. Un cop finalitzat s’esborraran i destruiran tant en format físic com digital. Les seves dades personals i les de contacte es guardaran a la nostra base de dades amb la finalitat d’informar sobre els nostres productes i serveis. En cap cas ni les seves dades personals ni les bancaries seran cedides a tercers i tampoc es faran servir per a qualsevol altre propòsit al que vostè en hagi autoritzat. Té dret a accès, modificació, anul·lació, rectificació de totes les seves dades a admin@somlagrossa.cat.

**En compliment de la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de prevenció del blanqueig de capitals i de la financiació del terrorisme, qualsevol indici de falsificació de dades o d’intent de frau serà comunicat a l’agent comercialitzador Loteria de Catalunya i als Mossos d’Esquadra.

Carrito