Skip to main content

A SOMLAGROSSA.CAT POTS

COBRAR ELS TEUS PREMIS.

Ara gestionem el cobrament dels premis de TOTS els bitlletes. SENSE COMISSIONS i en 48 hores.

Sense preocupacions, de forma segura i confidencial, i amb el compliment més estricte de la protecció de les teves dades personals.


ENVIEU…

Foto / fotocopia DNI propietari bitllet amb premi.

Foto / fotocopia BITLLET PREMIAT (per les dues cares).

Document acreditatiu de titularitat de compte (copia rebut, copia cartilla, encapçalat extracte,…).

 


ON ENVIAR

admin@somlagrossa.cat                                    693 711 954


COM HO FEM

Una vegada recollida tota la informació, validarem en el nostre terminal autoritzat de Loteria de Catalunya.

Enviarem pels mitjans seleccionats el comprovant del terminal indicant el premi obtingut.

REALITZAREM LA TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA I T’ENVIAREM EL JUSTIFICANT D’AQUESTA.

 

*En compliment de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals l’informem que la informació i dades facilitades seran usats únicament per al servei de gestió de cobrament de premis. Les seves dades de contacte com a telèfon o mail i nom i cognoms sol s’emmagatzemaran amb finalitat de mantenir-li informat dels nostres productes i serveis. Les dades bancàries o documents acreditatius s’emmagatzemaran en la nostra base de dades fins a finalització del període vàlid de pagament de premis, 3 mesos després del sorteig. Una vegada finalitzat aquest període s’esborraran i destruiran permanentment tant en format físic i/o digital. En cap cas ni les seves dades personals ni els bancaris seran cedits a tercers i tampoc s’usaran per a cap proposito al qual vostè no ens hagi autoritzat. Vostè té dret a accés, modificació, anul·lació, rectificació de totes les seves dades mitjançant mail a admin@somlagrossa.cat.

 

*En compliment de la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme, qualsevol indici de falsificació de dades o d’intent de frau serà comunicat a l’agent comercialitzador Loteria de Catalunya i als Mossos d’Esquadra.

Open chat
1
Hola!👋
Gràcies per contactar amb SOMLAGROSSA.CAT.
Si necessites ajuda, només ens has d'escriure 📲
Powered by

Shopping Cart