Skip to main content

Participacions la Dooble

Participacions la Dooble és un sorteig que se celebrarà el pròxim 20 de Desembre de 2022 dirigit a entitats i associacions sense ànim de lucre de Catalunya.

El motiu que ha portat a Loteries de Catalunya a crear aquesta nova Participacions la Dooble , és afavorir la venda de números de loteria a moltes entitats i associacions que actualment no poden participar en el sorteig del Grossa de Cap d’Any, a causa de la gran quantitat de números que han de jugar dins del mateix butlletí, en conseqüència fa que l’import a jugar a cada número i els premis siguin molt petits.

A més Participacions la Dooble ofereix la possibilitat a qualsevol entitat inscrita en el Registre de la Generalitat de Catalunya de repartir 2 premis entre tots els seus socis i amics. Un individual de fins a 1 milió d’euros i un altre col·lectiu, per a tota l’associació.

A més dels ingressos generats per la venda els números de La Dooble ( hi ha un donatiu d’1 euro en cada número) 3 associacions rebran un premi de fins a 30.000 euros.

Des de La Grossa de Campdorà t’animem a donar d’alta la vostra entitat en la Loteria de La Dooble, hi ha una gran quantitat de premis per a repartir entre tots els vostres socis i simpatitzants. És una època bona per a vendre loteries amb el que podeu aconseguir una bona entrada d’ingressos.

Nosaltres ens encarreguem de tot, com ja fem des de fa anys amb les participacions de la Grossa.

Emplena el formulari més a baix i contactarem per a ajudar-vos a treure el màxim profit a aquest sorteig.

 

 

QUÈ ÉS PARTICIPACIONS LA DOOBLE ?

Participacions la Dooble  és un sorteig dirigit per a entitats i associacions de Catalunya.

El motiu d’aquesta nova Participacions la Dooble , és perquè, són moltes les entitats i associacions que actualment no poden participar en el sorteig de la Grossa de Cap d’Any, a causa de la gran quantitat de números que han de jugar dins de la mateixa butlleta, en conseqüència fa que l’import a jugar a cada número i els premis siguin molt petits.

Un exemple molt clar és amb la Grossa de Cap d’Any, una Associació que desitja comprar 4000 € de loteria ha de jugar a 10 números dins la mateixa butlleta, en canvi, amb la Participacions la Dooble  tenen la possibilitat de jugar amb un sol número.

Per tant tots els bitllets tenen 2 números i valen 4 €. Aquí cal sumar el donatiu de l’entitat que sol ser d’1 euro. En definitiva seran 4 € de loteria més 1 € de donatiu per l’associació amb un total de 5€.

Es disposarà 1 número de 7 xifres que opta als premis individuals

  • Hi haurà 1 número de 5 xifres que opta als premis col·lectius a compartir entre tota l’associació.

Dues maneres de comprar el número d’una entitat de la Participacions la Dooble .

  • Comprant una participació física venuda directament per l’entitat.
  • A través de links que les entitats poden compartir i que redirigiran a una pàgina personalitzada de l’entitat dins de la web de La Grossa de Campdorà.

 

 

SEO en Barcelona

    Formulari Inscripció La Dooble


    Carrito