Skip to main content

Participacions La Grossa

Participacions La Grossa

Participacions La Grossa de Som la Grossa detallistes de Loteria de Catalunya des del 2 de juny de 1987. Encara que portem oberts des del 9 de maig de 1972.

Ubicats a Vilanova i la Geltrú, molt propers al Mercat del Centre i a la Rambla, compartint la felicitat dels premis. Participacions La Grossa porta aquest negoci en família, capitanejat per Charo i ajudat per Lourdes, Sheila i David, i de tant en tant trobareu Tomàs.

Durant tots aquests anys hem acompanyat l’entitat de jocs a tots els projectes amb la mateixa il·lusió com si fossin propis.

Participaciones de La Grossa

Participacions la Grossa.

A més, des de l’aparició de la Grossa de Cap d’Any de Participacions, La Grossa i posteriorment la de Sant Jordi, hem pres la iniciativa d’organitzar i acudir a disparitat d’esdeveniments locals com fora de la nostra població.

Hem estat a la Fira de Novembre 3 anys seguits, hem estat a la diada de Sant Jordi, hem rebut a la Grossa per a Carnaval i hem acollit la Grossa al Museu del Ferrocarril.

També hem estat presents a Barcelona durant la celebració de la Diada de Catalunya l’11 de Setembre a la Via Catalana. On només els millors detallistes van tenir possibilitat d’estar-hi presents i no parem de pensar en actes i esdeveniments perquè la Grossa se senti com a casa.

Participacions La Grossa a la loteria, té com a característica essencial destinar el 100% els beneficis al desenvolupament de programes socials de diferents departaments de la Generalitat per a col·lectius més vulnerables:

-Millores en instal·lacions de centres residencials que acullen persones amb discapacitats i gent gran.

-Equipament i nous centres per a grups d’infància, adolescència i gent gran.

-Millores en atenció domiciliària a persones amb dependència.

-Ajuts a famílies sobretot amb nens a càrrec per cobrir necessitats bàsiques.

-Beques educatives en diferents àmbits de lleure.

 

SEO en Barcelona

Contacta amb nosaltres

Error: Formulario de contacto no encontrado.

Carrito